- don't pass it on, if you know it's wrong

Svensk mark sen nästan en vecka tillbaka, känns konstigt. 
Har fortfarande semester känslan i kroppen, även fast jag packat upp allt. 
Tänker att jag snart ska åka tillbaka, men jag har ju satt min fot för sista gången i lägenheten.
 
Besiktningen gick bra, har ju alltid misstänkt att min hyresvärd var pårökt.
Hon sa bara "skriv under här så blir pengarna dina till veckan".
Ja inte säger man då att diskmaskinen börjar må dåligt och så.
 
Mamma och Erik anlände till Oslo 1515, 1600 var vi färdig packade och redo att åka.
Lika redo var däremot inte Oslos trafik, tog oss 1,5 timme att ta oss ut.
Sen flöt det på men det var en dryg resa, med tungt släp.
Vi sladdade väl upp på uppfarten i stugan runt tre tiden, skjut mig vad trött jag var.
 
Sen dess har jag ägnat mig åt att packa upp alla jävla väskor som jag hade med mig.
Velat skjuta mig för att jag har så mycket kläder och för liten garderob, köpstopp nu!
Hängt med världens bästa grabbar samt käkat middag på Apa med Oslo girls.
 
Nej dags att klä på sig och gå bort till mina pojkar och leka med bilar.
 

-ain't nobody

Jag känner mig som ett barn på julafton. En enda natt kvar på v9a, helt sinnes.

Varit ute och ätit med Ida och Issa. Satan vad mätt man blev. Sen gick jag och Issa och tog en öl. Sjukt att det var sista gången på bryggan.

Ett par ynka arbetstimmar kvar, besiktning av lägenheten innan flyttlasset går. Svårt att ta in. 

Hejdå v9a, bogstadveien, espresso house, coop och kiwi. Ni kommer konka efter att vi flyttat. Ha det majorstuen! 


- det är inte lätt att leva

Onsdag och endast två dagar kvar, två nätter kvar i lägenheten och två arbetsdagar. Kan knappt tro att det är sant. Känns som igår det var typ 78 dagar kvar. 

Lever lyxliv på jobbet och jobbar bara ett par timmar per dag. Lite särbehandling är man fan värd efter allt slit. No more posten efter fredag.

Igår sålde vi dom sista möblerna, dvs sängarna. Så vi fick skeda inatt på en luftmadrass. Gick över förväntan måste jag säga. Inte för att jag hade någon ro i kroppen. 

Ikväll väntar middag på tjuvholmen med Hampus och Carro. Och imorgon delikatessen med Ida och Issa. Allt är verkligen sista gången nu. Känns helt crazy faktiskt. 

Förra gången jag flyttade härifrån var det verkligen på återseende Oslo. Så blev det ju också, men denna gång känner jag mig jävligt färdig med stan. Besök kommer det nog bli. 

Fick upp pulsen lite idag, fyllde på mitt reskort med pengar idag. Pratade dock i telefon när jag skulle hem idag så jag glömde trycka kortet. Tro på fan att det står kontrollanter på perrongen när jag ska kliva av. Men ibland är gud god och dom stod längst bort och jag längst fram. Kunde dra av ett par löpsteg och tog mig hem. 
- we would only hold on to let go

JAG HAR JOBBATMIN SISTA LÖRDAG PÅ POSTEN!!! Är nästan värt att sprätta en flaska bubbel för. Hade ett sammanbrott på jobbet imorse och var så irriterad att jag sprang genom rundan på knappt 2,5h. 
 
Hannes har nu lämnat boet, känns lite sorgligt att vi flyttar åt olika håll. Man har ändå spenderat senaste året tillsammans. Snart lämnar även jag denna plats. 
 
Har packat ihop i princip allt. Imorgon ska det städas, putsa fönster och lister tills det skiner om skiten. Ska njuta lite extra mycket imorgon då vi blir ensamma jag och ida. 
 
Sjukt sliten i kroppen, knappt sovit inatt. Längtar till fredag, sista dagen på posten för alltid! Ja, jag vill verkligen inte tillbaka. Kommer aldrig kunna jobba 8 timmars dagar igen, skadad för livet. 
 
Kvällen ska spenderas med bio. Sista lördagen i Oslo. Känns konstigt att säga. 

- monday left me broken

Aaah imorgon är det en fucking vecka kvar.
Kan knappt beskriva hur bra det känns. 
Endast sju arbetsdagar kvar, räknar ner! 
 
Haft en helt okej vecka även fast jag är helt tom på energi. I tisdags blev jag bjuden på middag med efterrätt hos Carro och Anton. Igår var jag med Issa och Ida på Oslo mekaniska och drack öl. 
 
Denna kväll har däremot spenderats skrubbande i köket. Flyttstäd stod på schemat. Aldrig sett grabbarna städa så noga. Är typ nya golvlister i denna lägenhet. 
 
Just nu önskar jag att jag hade en pistol under huvudkudden. Det står 20 pubertala tonåringar utanför mitt fönster och sjunger allsång. Kommer inte att sakna oslos omogna högskolenollning. 
 
Ska bli skönt att sova i flickrummet på radhus där inga fyllon skriker utanför mitt fönster, inga trikkar tutar när dom åker förbi och inte heller espresso house som drar igång musik tidigt på morgonen. Sverige jag är så redo man kan bli! 
 

- this summer is gonna hurt

Inte lika yolo denna söndag. Vill inte dricka alkohol på ett bra tag. Tur man åker till sverige och slutar med alkohol. 
 
Hade typ utflyttningsfest igår , sen gick vi ut och det sög. Suger typ alltid att gå ut nu förtiden. Idag är jag så jävla sliten, börjar lite smått att bli människa igen 
 
12 dagar kvar vill bara att denna vecka som kommer ska gå fort. Flyttstädning påbörjas i slutet av veckan iaf. Har nästan sålt alla jävla grejer också. Det tar sig sa mordbrännaren.
 
Är så färdig med Oslo just nu att jag bara vill spy på detta. Synd att tiden typ står still och jag har 11 dagar kvar på jobbet. Jag orkar inte!
 

- förr drog vi jämnt och delade lika

Yolo, ungefärså jag resonerar nu för tiden. #sistasommarenioslo. Drog mig bort till Hampus igår kväll. Vi drack lite eller ganska mycket bubbel och avverkade alla samtalsämnen som finns typ. 
 
Tog oss vidare ut på krogen för att möta upp carro mfl. Mycket folk ute och det blev en sen kväll med max och spöregn som avslut. Tack oslo för alla fina människor jag lärt känna. 
 
Idag har jag inte gjort många anstängande aktiviteter. Tittat på när folk skruvat isär möbler som jag gett bort på finn. Krängt glasbord från 90talet. Ätit har jag iallafall gjort. 
 
Har iaf hunnit googla järnet på världen för att planera en resa. Ska utforska lite mer över budgeten så jag vet hur mycket pengar jag kan supa upp dessa två helger som är kvar. Shit! Så jävla lite tid. 
 

- vi är alla pjäser i samma spel

Så var den här, augusti månad. Månaden då jag flyttar från Oslo. Blandade känslor, men det känns mest skönt just nu. Är liksom klar med kollektivlivet och allt tillfälligt. Vill ju för övrigt aldrig bo med andra människor igen.

Så, 20 dagar kvar. Bäst att göra något vettigt av dom dagarna. Ligger mest i sängen och mår dåligt faktiskt. Är spyless på jobbet, flyttpacka, folk som inte dyker upp och hämtar alla skit grejer. 

Igår sov jag mig genom hela kvällen. Efter en slitsam vecka på jobbet. Idag har jag strosat på stan. Köpt årets första! Julklapp, säkerligen den dyraste. 

På måndag ska jag ha upplärning med en grabb. Stackars honom, jag är ju sämst på att förklara. Jaja tre veckor kvar på jobbet, couldnt care less. 


RSS 2.0