- det är inte lätt att leva

Onsdag och endast två dagar kvar, två nätter kvar i lägenheten och två arbetsdagar. Kan knappt tro att det är sant. Känns som igår det var typ 78 dagar kvar. 

Lever lyxliv på jobbet och jobbar bara ett par timmar per dag. Lite särbehandling är man fan värd efter allt slit. No more posten efter fredag.

Igår sålde vi dom sista möblerna, dvs sängarna. Så vi fick skeda inatt på en luftmadrass. Gick över förväntan måste jag säga. Inte för att jag hade någon ro i kroppen. 

Ikväll väntar middag på tjuvholmen med Hampus och Carro. Och imorgon delikatessen med Ida och Issa. Allt är verkligen sista gången nu. Känns helt crazy faktiskt. 

Förra gången jag flyttade härifrån var det verkligen på återseende Oslo. Så blev det ju också, men denna gång känner jag mig jävligt färdig med stan. Besök kommer det nog bli. 

Fick upp pulsen lite idag, fyllde på mitt reskort med pengar idag. Pratade dock i telefon när jag skulle hem idag så jag glömde trycka kortet. Tro på fan att det står kontrollanter på perrongen när jag ska kliva av. Men ibland är gud god och dom stod längst bort och jag längst fram. Kunde dra av ett par löpsteg och tog mig hem. 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Så nära nu. Vi längtar! Det där med avsked är så jäkla jobbigt, även om du är färdig med staden så är det ändå lite sorgligt att ta "farväl" när det finns s0 mycket minnen.

2015-08-19 @ 16:21:31

Kommentera inlägget här:

Glöm inte att säga vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0