- vi har glömt bort hur man beter sig

Alltså det finns inget som gör mig så förbannad som blöta fötter. Lägligt nog så har det regnat hela jävla dagen. Övervägde att dränka mig i en vattenpöl. I fucking hate vädret, men så är jag ju svensk också hehe. 

Har snart packat ner hela mitt liv. Exakt allt som varit mitt liv dom senaste två åren. Trodde att det skulle vara mer. Men hey jag är inte klar än. 

Nedräkning pågår till sista dagen på jobbet. Som jag önskar att det var nästa fredag. Men nej då, 23 dagar kvar. Sen ska jag ligga i soffan och äta praliner och inte betala hyra på många månader. 

Aja yolo sista veckorna i Oslo! 

- dom vet inget om oss

Fick frågan tidigare idag om jag inte tyckte att det kändes jobbigt att flytta. Svarade att det beror på vilken dag man frågar. 
Idag är jag så redo som man kan bli. 
Vill aldrig mer bo med människor alltså, aldrig! 

Försöker få någon ordning på kaoset. Packat en hel del, men irriteras av att folk inte dyker upp och köper saker som avtalat. Lite skit kvar att bli kvar med och packa lite fler lådor. 

Imorgon är det exakt en månad tills jag rullar över gränsen. Cant wait, men om du frågar i helgen vill jag inte att det ska ta slut. 

Apropå helgen, mycket bra sådan. Började fredagen med en solig balkong efter en kort arbetsdag. Fortsatte med middag på delikatessen med Carro och Hampus. Drog vidare hem till Hampus för ett par flaskor cava. Efter det kom jag äntligen in på Gudruns, fett överskattat. Men goda drinkar och gamla bekantskaper. 

Lördag bestod av bakfylla, ångest och jobb. Innan jag svidade om för tapas med brudarna och sedan en rätt stillsam utgång. Kan sammanfatta söndag som rätt parkerad i soffan!
- ge mig något bättre

Men jag orkar inte hur fort en semester kan gå.
Har nu haft min frid hemma i sundsvall.
Var dop för knubbis, en söt liten parvel som redan fått plats i mitt hjärta. 

Jobbat tre dagar och räknar ner till helg. 
Rivstartar med jobblördag denna vecka. 
Men då är der iaf gjort för en månad framåt.

Har börjat sälja av dom sista sakerna. 
Kommer kännas bra när allt är borta.
Packat ett par väskor med kläder.
Helvete vad grejer man samlar på sig alltså.

Kvällen har spenderats på månefisken med öl, musikquiz och fina vänner. Onsdagsfylla när den är som bäst. 
Dags att krama ur det sista av oslo med start nu!!


RSS 2.0